CENTREM-NOS

Demà explicaré a la mare cada cop que he surat.

D’això estava disposat a parlar en aquesta ocasió. D’AIXÒ. D’aquesta bretolada.

MNÉ, fem-ho més maco. A la piscina es veuen unes merdes que… COLLONS!!! He dit la lloca de cops que no m’hi instal·lis el gronxador de l’arbre! Allò del PNEUMÀTIC QUE PENJA és la targeta de presentació del mico.

Bé. Els tipus de gorres de silicona em tornen boig. La màgica Speedo, capaç de transmetre totes les malalties. El frau més gros dels Spidus és AQUELLA MENA de tumors que creixia a les nenes. A LES PETITES. Era pèl, hòstia! Eren les seves pròpies trenes! El trenam.

I ara, el centre. Centrem-nos: ahir vaig quedar amb mon pare per tenir idees gamberres. El molt sènior fa mesos que omple globus d’aigua amb molta vitamina C. En té deu o dotze, i se’ls mira.