EL MIXET DEL PA

Cosir alguna cosa concreta durant tota la teva vida com… No, no cosir tota la teva vida! Tan sols un fet concret… Cosir ben fort aquella partida del Risk, PERÒ DURANT TOTA LA PUTA VIDA, ÉS CLAR!!!! Eh, tota aquesta casa està plena de tonyina.

Què t’has pensat, que aquest imperi l’he erigit manualment a base de tonyina? Sí, bé, és cert que aquestes llaunes s’omplen a la velocitat de l’estiu, però…

En realitat, tota aquesta tonyina que rellisca per les parets (tota aquesta lava) es genera espontàniament (tu, no en llencis més, si et plau). La meva família i jo hem passat dècades recollint-la en cubells, suaus orinals, i emmagatzemant-la per tal de vendre-la en grans timbes. Darrerament, penso en quanta fortuna amassaré amb la tonyina. UI, vejam aquesta carta, obre-la: zero euros.

Potser, si hi poso de logotip… No ho sé, el Mixet del Pa…

Potser llavors…