UN JOC DE QÜESTIONS

Quantes maneres massives hi ha de pagar-se un pentinat? Quatre:

En Rabba va entrar a la caseta de palla dels Números U. Hi vivien en pèssimes condicions. Va treure el seu costurer, el seu Peanuts Boxset, i va cosir amb gran celeritat unes cortines per mirar tot seguit què hi havia darrere: no res.

Ai, en Rabba tenia un somni: Ciutat Bisturí. La nit que hi va poder arribar, el van rebre amb una esbroncada general al pis dels Reis Diadema, una mena de conys, quin nom.

Feia massa setmanetes que en Rabba no visitava els pares. Tots dos vivien en una nit estelada. Cap al final de la vetllada, van regalar-li un kit de Qui és en Rabba?, un joc de qüestions i per mirar d’esbrinar què és l’amor. QÜESTIONS I.

Sobre el mateix en Rabba, un, eh… No és un conill, en absolut… Tan sols… ORELLES COM AGULLES, MUSELL D’ESQUIROL. Com agulles de netes.