INTERROGATORI I

Quantes maneres massives hom contempla a l’hora de pagar-se un pentinat? Quatre:

En Rabba va entrar a la caseta de palla dels Números U. Hi vivien en pèssimes condicions. Va obrir el seu costurer, el seu Peanuts Boxset, i amb els seus estris va cosir amb gran celeritat unes cortines per mirar tot seguit què hi havia en apartar-les: no res.

Ai, en Rabba tenia un somni: la Ciutat Bisturí. Hi fou rebut amb una esbroncada general, al pis dels Reis Diadema, una mena de conys, quin nom.

Feia massa setmanetes que en Rabba no visitava els pares. Tots dos vivien en una nit estrellada. Van regalar-li un kit de «Qui és en Rabba?», un joc per esbrinar mitjançant un interrogatori i què és l’amor. INTERROGATORI I.

Sobre el propi en Rabba, un eh… No és un conill, en absolut… Tan sols… ORELLES COM AGULLES, MUSELL D’ESQUIROL. Com agulles de netes.