CANVI D’ANIMAL

Xavi Daura feat. Nous Mamuts

PRESÈNCIA BLAVA concedeix 3 desitjos. Sense màgia. «Barrets trèmuls? Ancora’ls. Què més». Durant setmanes envia emails, està enganxat al telèfon, xiula.

Han demanat una gran desfilada a PILL TOWN. L’encapçalen animals. Entre ells, un CANVI D’ANIMAL. 

LES CARROSSES!!!!!!! JA AVANCEN!!! A! Ritme… frenètic. Allà van LES FESTES DE GRÀCIA SOBRE RODES. El barri de Gràcia, engalanat i amb concerts, baixa dins un remolc.

[saltar anunci]

Les carrosses derrapen i donen cops de volant per esquivar un cupcake gegant que està clavat enmig de l’avinguda [flashback: «Ancora’ls»]. El públic s’abalança i s’enfila entre si per veure ni que sigui un (1) doblec del paper de la magdalena. «Se encaraman con la leche», tal com deia el poeta.

Els pastissers que l’han elaborat són en un balneari dels afores. Estan ficats a la mateixa banyera, tombats els uns sobre els altres, en silenci, sense aigua: han complert.

A la cavalcada en Presència llueix EL BRONZEJAT JOKER. Fa coses ofensives (pensa en el seu futur), pits, però ningú no s’enfada («És un paio guay»). Desfila irritat (l’assumpte del balneari).

En Presència, magnànim, va contractar l’artista NIMGÚ per animar-lo després del fracàs que va tenir amb el seu espectacle Ningú (ni tan sols en Nimgú) no hi vol anar, i el paio ha cancel·lat a última hora la seva participació a la desfilada. «Disculpa, és que he estabilitzat i somniat amb tu», s’ha excusat.

A la presència li consola pensar en la catifa que li arribarà la setmana vinent («Per a dimarts!»). Està practicant els moviments que farà amb ella per genupartir genoll a uns paios que té davant, entre el públic.