ESTRENAR EL TERMÒMETRE

Scolta, Monkey, s’ha acabat allò de fer xocar tites amb aquelles figures fetes de neu dels deu ídols del pòquer que tenen millors detalls amb els seus fills. M’HE POSAT MALALT.

Hauré d’estrenar el termòmetre del segle MÀX que em van regalar el dia de primera i segona part de l’abecedari: A. Compte, obre’l.

Pel que he llegit a la capsa D’UNA ALTRA COSA, a l’interior del termòmetre hi ha un país de com es deien. Eriçons emprenedors que comencen a muntar qualsevol mena de negoci tot just el mercuri comença el ball.

Si les empreses d’aquests ‘rizzos despietats tenen èxit, el termòmetre indica FEBRE.

Wickah King!! La més famosa. Amb una app pots localitzar comunistes de menys de 1,60 d’altura, ja sigui per a tancar-los en petites capses de vímet, ja sigui per a tatuar-los les paraules “oh yeah, man” a la planta dels peus.